Η Corfu Spirit Α.Ε. ξεκίνησε την δραστηριότητα της απορροφώντας από καλλιεργητές της Κέρκυρας τον καρπό του κουμ κουάτ (εσπεριδοειδές, χαρακτηριστικό προϊόν του νησιού που έχει ανακηρυχθεί προϊόν Π.Γ.Ε.) δημιουργώντας μία πλήρη γκάμα προϊόντων με την ιδιαίτερη και αγαπητή γεύση του φρούτου αυτού.


Γρήγορα συνέχισε να συλλέγει επιλεγμένα αγροτικά προϊόντα από την Κέρκυρα και την υπόλοιπη Ελλάδα σύκο, μέλι, λάδι κ.τ.λ. και να δημιουργεί νέες σειρές προϊόντων με σεβασμό στην παράδοση της Μεσογειακής διατροφής, αξιοποιώντας ταυτόχρονα τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και ασφάλειας τροφίμων.


Έχοντας ως βάση την άριστη συνεργασία με παραγωγούς και πελάτες μας από όλη την Ελλάδα και την αγάπη μας γι’ αυτό που κάνουμε συνεχίζουμε την πορεία, φιλοδοξώντας να προσφέρουμε καινοτόμες ιδέες που καλύπτουν τις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες και να διαφημίζουμε παντού τα αγαθά της Ελληνικής γης.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Corfu Spirit α.ε.

Corfu Spirit α.ε.

Κεντρική Προϊόντα Προφίλ Επικοινωνία

ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

HOME         PRODUCTS       ABOUT US        CONTACT Κεντρική  |  Προϊόντα  |  Προφίλ  |  Επικοινωνία

To Kerasma είναι μια συλλογή παραδοσιακών προϊόντων αρίστης ποιότητας από γλυκά, μαρμελάδες, ξηροί καρποί, βανίλιες, μπακλαβάδες κ.α.

Όλα τα προϊόντα είναι Ελληνικής προελεύσεως, παράγονται και συσκευάζονται με σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και με βάση όλους τους κανόνες ασφάλειας τροφίμων.

www.kerasma.eu

ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΛΗΜΑΤΙΑΣ, ΚΕΚΡΥΡΑ τκ 49081

Τηλ +30 26630 94058

Corfu Spirit α.ε.

ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ

ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Συνδυαζουμε νέα και διαφορετικά συστατικά που αμφισβητούν τους κανόνες και φτιάχνουμε τα δικά μας υβρίδια. Το κουμκουάτ και το ελαιόλαδο είναι τα ιερά συστατικά μας που χρησιμοποιούμε σε όλα τα προϊόντα περιποίησης του δέρματος.

Φρέσκα, απλά και αυθεντικά.

Τα συστατικά που χρησιμοποιούμε

είναι βιολογικής καλλιέργειας και παράγονται

στο νησί της Κέρκυρας.

Πολιτική απορρήτου

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ